Vastgoedinvestering & rendementsanalyse

Bent u van plan om te investeren in vastgoed of investeert u reeds in vastgoed? Wenst u dan ook een optimaal rendement van uw investering en een degelijke dynamische analyse? Dan kunnen wij u helpen en begeleiden. Vele Belgen investeren/beleggen reeds in vastgoed, maar vaak halen zij niet het optimale rendement uit hun investering. Wij helpen u het optimale rendement te behalen door samen met u uw vastgoedportefeuille samen te stellen, het rendement te berekenen aan de hand van de DCF-methode, uw vastgoedportefeuille dynamisch te analyseren en u te begeleiden in het bekomen van het juiste krediet dat uw investering zal liften naar die gewenste rendementen. (krediet = hefboomeffect)

Samen bekijken we de mogelijkheden van uw investering: investeert u in één onroerend goed of stelt u gelijk een hele portefeuille samen, wenst u privé te investeren of vanuit een vennootschap? Alle mogelijkheden en alle grootorders van portefeuilles begeleiden wij.

Heeft u weinig kennis van de bouwtechnische aspecten van een pand? Wij helpen u uw investering/aankoop technisch te evalueren. 

 

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

 

Wij werken niet met vaste prijspakketten, maar à la tête du client. 

Onafhankelijk van financiële instellingen of vastgoedpromotoren, makelaars en niet regiogebonden. 

Men stelt vaak rendementen van gemiddeld 3 a 5 % voor in de vastgoedwereld. Maar wij weten dat deze rendementen, met de juiste aanpak, juiste kredieten en analyses lang niet de limiet zijn.   

 

DCF-methode

BAR- / NAR- methode